Bouwontwerpen 

 

Bouwkundige  ontwerpen o.a. geschikt voor bijgebouw, berging, schuur, garage, tuinhuis, aanbouw, opbouw, overkapping, dakkapel, shop, recreatiewoning of tuinkantoor.

 

Omdat prefab houtskeletbouw ook morgen dé duurzame en financieel verantwoorde bouwoplossing is, is bouwkundig tekenbureau AB-BT vanaf heden ook beschikbaar voor HSB bouwontwerpen.

 

Wat houden bouwontwerpen in?

 

Met de juiste benodigde gegevens we stellen een vrijblijvende offerte voor u op en maken voor u een mooi en passend ontwerp op maat en laten u met duidelijke tekeningen zien hoe het gebouw eruit komt te zien.
Als het aanbod naar uw wens is, werken we het ontwerp verder uit in bouwkundige werktekeningen.
Dan is het aan u om uw bouwproject  te (laten) maken en monteren en als je hulp hiervoor nodig hebt kunnen we je in contact brengen met de juiste professionele partijen. Eventueel kunnen we ook aanvullende tekeningen aanleveren t.b.v. een omgevingsvergunning.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van ontwerpen  die we reeds hebben getekend en gebouwd en dus ook een constructieve goedkeuring hebben.  Op aanvraag kunnen wij u ook meer gerichte ontwerpen aanbieden. Uiteraard geven wij als bouwkundig tekenbureau de voorkeur aan reeds gebouwde, bestaande ontwerpen die minimale wijzigingen benodigd hebben, maar we kunnen onder een meerprijs alle  ontwerpen uiteindelijk op uw exacte specificatie aanbieden.

Ontwerp overkapping met berging

Ontwerp bijgebouw 

Ontwerp tuinkantoor

Ontwerp overkapping

Ontwerp shop

Ontwerp recreatiewoning

Ontwerp bijgebouw rieten kap op gebinten

Ontwerp aanbouw met luifel

Ontwerp berging